Sortowanie
Źródło opisu
Katalog zbiorów
(3)
Forma i typ
Książki
(3)
Publikacje fachowe
(2)
Dostępność
dostępne
(2)
tylko na miejscu
(1)
wypożyczone
(1)
Placówka
Wypożyczalnia dla Dorosłych
(1)
Centrum Wiedzy o Tarnowie i Regionie
(1)
Filia nr 8
(2)
Autor
Galos Adam (1924-2013)
(1)
Inglot Stefan (1902-1994)
(1)
Sikorzyńska Maria
(1)
Wangin Jan
(1)
Rok wydania
1970 - 1979
(2)
1960 - 1969
(1)
Kraj wydania
Polska
(3)
Język
polski
(3)
Temat
Technologia
(2)
Lody (słodycze)
(1)
Produkcja
(1)
Sery twarde
(1)
Spółdzielczość
(1)
Gatunek
Publikacje fachowe
(2)
3 wyniki Filtruj
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 334(438)(091) [Czytelnia] (1 egz.)
Brak okładki
Książka
W koszyku
1 placówka posiada w zbiorach tę pozycję. Rozwiń informację, by zobaczyć szczegóły.
Wszystkie egzemplarze są obecnie wypożyczone: sygn. 663.6 (1 egz.)
(dostępność ok. 05.06.2024)
Brak okładki
Książka
W koszyku
Sery twarde / Jan Wangin. - Warszawa : Zakład Wydawnictw CRS [Centrali Rolniczej Spółdzielni], 1975. - 199, [1] strona : ilustracje, tablice, wykresy ; 24 cm.
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 637.2/.2 (1 egz.)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 637.2/.2 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej